The Soulans~ Handling/Info

Den här berättelsen är baserad på en dröm jag hade för ett tag sedan, men jag minns den fortfarande väl. Detaljerna, känslorna... ja allt!
Dock kommer jag att utöka skrivandet och ändra några få saker, fast ni kommer ju såklart inte veta vad, eftersom ni inte var med och upplevde dethär äventyret. Ni kommer ju såklart att få reda på det mesta, men ni kommer aldrig att kunna upplevadet på samma sätt som mig, tyvärr.
 
Men iallafall...
 
Ordet "Soulan" är en blandning av de två Engelska orden Soul, som betyder själ och human, som betyder människa. Visst, alla människor har själar och troligen återföds dem också, precis som Soulans. Skillnaden är att Soulans kan ha vaga minnen från sina tidigare liv, och deras art lever upp till ordet "Soulmates".
När en Soulan väl hittar en partner och förstår att det är "den rätte" så binder dom dig/präglas med varandra. Det betyder att de tar en bit av sin egen själ, och ger den till sin partner. Så dom blir bokstavligen en del av varandra, de blir sammanlänkade.
Och nej, Soulans är inte övernaturliga människor. De är andar, och otroligt mäktiga sådana också.
Och andar har oftast krafter, ellerhur?
Och om de samlat på sig kunskap i flera miljontals år borde dom väl också vara oövervinneliga?
Nja.... Inte riktigt.
De kommer ihåg formlerna och sådant, men deras nya kroppar vet inte hur de ska kontrollera kraften.
Så de måste göra om dessa övningar om och om igen när de återföds. Och inte nog med det, testen är olika för varje kropp.
Krafterna de har gör det möjligt för en Soulan att lära sig i princip allt: Skepnadsskifte, kontrollera de olika elementen, ge liv och tillochmed ta det. Såklart kan de mer än det, men om jag ska räkna upp allt kommer det ta flera år... Så jag räknade bara med de viktigaste och mest vanliga^^
Men om Soulans återuppföds hela tiden, kommer dom aldrig dö väl?
Jo, de dör hela tiden. Men om man ska göra så de slutar existera helt, måste man slita ut deras hjärta och sedan tortera det.
Dock är det få som vet hur man dödar dem, eller ens vet att de existerar.
 
Det är det berättelsen kommer handla om, en Soulan vars sökande kommer att vara farligt och kommer att vara länge innan hon finner sin älskade.
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se